top of page

MIXX les


Dinsdagavond 20.15 - 21.30 uur Modern van Loes Tossaint

MIXX-lessen worden door verschillende docenten in blokken van een aantal weken aangeboden op de dinsdagavond. De les duurt 5 kwartier en start om 20.00 uur.

Een aantal weken zullen in het teken staan van een choreografie voor het Slide Festival, olv Yildez Peelen en Monique Reutelingsperger.

DOCENTEN: Theo Janssen - Kyra Merken - Eefje Boesten - Yildez Peelen en Monique Reutelingsperger - Ank Gardeniers

In januari en februari starten Yildez en Monique met het aanleren van materiaal voor de choreografie van Slidefestival 2024. Dit doen ze in 7 lessen. Aansluitend maken ze de choreografie af en cleanen in de laatste 6 weken van het seizoen. BE THERE!!

NIVEAU: Medium-gevorderd en gevorderd.

START: Dinsdag 5 september.

PRIJS: Normale contributie als je het hele seizoen deelneemt. Losse lessen kosten 10€, indien je een heel blok van een bepaalde docent inschrijft, dan betaal je de aantal keren van het blok maal 8,50€.

TIJD: 20.00 - 21.15 uur.

INFO: via monique@slidedans.nl, je krijgt dan overzicht van de lessen en de diverse stijlen.

VOOR WIE: Ook geschikt voor niet leden. En leden die graag nog een choreo extra willen dansen op ons festival! (VOL = VOL)

LET OP: Interesse? Vraag tijdig naar het rooster, lessen kunnen wel eens wisselen.

Leuk weetje: Ank en Loes zijn de dansers op de foto! Choreo van Monique: Der Weg Ander nieuw weetje: Op Slidefestival in juli 2024 wordt een compilatie gedanst van 2 öude stukken" waaronder Der WEG!

Comments


Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
bottom of page