top of page

STICHTING SLIDE FESTIVAL

Stichting Slide Festival is een stichting bestaande uit een aantal vrienden van Slide Dans. Deze fantastische mensen werken al jaren op vrijwillige basis aan het ontwikkelen van het Slide festival. Een stichting die met hart en ziel ervoor zorgt dat alle dansers van Slide Dans gezien worden op een mooi platform. Dit werk doen ze uiteraard geheel belangeloos en op non-profit basis. Ook Slide Dans werkt geheel belangeloos mee aan dit bijzondere festival in theater Heerlen wat los staat van alle andere activiteiten binnen de school.

.

Even voorstellen:

Voorzitter: Cora Roukens

Secretaris: Yildez Peelen

Penningmeester: Kyra Merken

Leden: Jennifer van Dael, Mike Debets, Reneé Horbach, Edith Lemmen, Janna en Monique Reutelingsperger.

SSF: THE BUILDERS ........


Verder is deze groep altijd op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen met taken als het bouwen van decorstukken, attributen, kledingstukken etc voor het festival. In 2022 ontstond het idee om een appgroep te maken waar iedere enthousiaste vrijwilliger zich voor kan opgeven met het motto vele handen maken licht werk! Wil je meehelpen? Heel graag!!! Meld je bij Monique.

Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
bottom of page