STICHTING SLIDE FESTIVAL

Stichting Slide Festival is een stichting bestaande uit een aantal vrienden van Slide Dans. Deze fantastische mensen werken al jaren op vrijwillige basis aan het ontwikkelen van het Slide festival. Een stichting die met hart en ziel ervoor zorgt dat alle dansers van Slide Dans gezien worden op een mooi platform. Dit werk doen ze uiteraard geheel belangeloos en op non-profit basis. Ook Slide Dans werkt geheel belangeloos mee aan dit bijzondere festival in theater Heerlen en staat los van alle andere activiteiten binnen de school.

.

Even voorstellen:

Voorzitter: Cora Roukens

Secretaris: Margot van Woensel

Penningmeester: Gerda Hoeppermans

Leden: Jennifer van Dael, Paul Didderen, Reneé Horbach, Kyra Merken, Monique Reutelingsperger, Edith Vervuren, Colin Vos en Albert Vos.

SSF: THE BUILDERS ........

Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts